Fredagsquiz – Kan du identifisere disse Amiga-spillene?

Ti nye Amiga-spill venter på å bli gjenkjent. Blir det lettere denne gangen?

Den første Amiga-quizen her på Spillhistorie.no ble godt mottatt, men det var noen spill der som viste seg ganske vanskelige å finne ut av. Jeg tror ikke denne utgaven er fullt like vrien, men jeg tipper enkelte av spillene kan by på utfordringer.

Jeg får nok en gang understreke at dette ikke nødvendigvis er Amiga-eksklusive spill, så flere av dem bør nok være mulige å gjenkjenne selv om du ikke hadde Amiga på åtti- og nittitallet. Svar gjerne hvor mange spill du klarer å gjenkjenne i kommentarfeltet, men det hadde vært artig om selve identifiseringen ventet til over midtnatt (altså teknisk sett lørdag).

Da er det bare å starte:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Fasiten finner du her.

8 kommentarer om “Fredagsquiz – Kan du identifisere disse Amiga-spillene?”

 1. Tror aldri jeg fikk testa nr.2, back in the days ;s , og jeg parkerte vel den båten der bare 1 gang tror jeg :p

  Men 10 a 10 her ;D

  Svar
  • Greit, denne uka skal jeg ikke glemme det:

   1: Lotus Turbo Challenge 2
   2: Ruff n Tumble
   3: Another World
   4: Stunt Car Racer
   5: Lemmings
   6: The Lion King
   7: Benefactor
   8: Hunter
   9: Ports of Call
   10: Super Cars

   Det er en aldri så liten mulighet for at 5 er «oppfølgeren» Oh No, More Lemmings hvis du har bestemt deg for å være utspekulert. Ellers er jeg ganske sikker på det her. :)

   Flere av disse spillene spiller jeg av og til den dag i dag. Stunt Car Racer er bortimot en årlig greie. :)

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.