Kan du designe en køfri t-banestasjon?

I strategi-/byggespillet StationFlow er målet å sikre at alle kommer dit de vil uten forsinkelser.

StationFlow er et strategispill der du får en interessant oppgave, nemlig å designe en serie T-banestasjoner slik at de reisende skal komme seg hit og dit på mest mulig effektiv måte, samtidig som de får oppfylt visse behov på veien. Du får mulighet til å bygge over flere etasjer, og designe korridorer, rom og trapper uten begrensninger.

Her var det mange sure fjes.
Her var det mange sure fjes.

God skilting må til

Et viktig virkemiddel er selvsagt skilt, som forhåpentligvis vil hjelpe de reisende å finne det de trenger så raskt som mulig. Men husk også at noen må på do, noen vil kjøpe mat, og andre vil ha lesestoff på reisen, så de trenger å vite mer enn hvor utgangene er.

Spillet har vært i «early access» en liten stund, der det har fått en god mottakelse, og nå er det altså ute «på ordentlig». Jeg har sett noen videoer og fått inntrykk av at det er solide saker, skjønt jeg ser også at enkelte brukere klager på at fullversjonen har litt lite innhold. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.