Hjernetrim med lysstråler

Denne uken dukker Archaica: The Path of Light opp på konsoll.

Archaica: The Path of Light er et hjernetrimspill som opprinnelig dukket opp på PC i 2017. Nå dukker det opp på konsoll. Det slippes på Switch, PlayStation 4 og Xbox One den 24. april, som altså er førstkommende torsdag.

Solid spill

Jeg skrev faktisk en større artikkel om Archaica: The Path of Light da det opprinnelig kom, og TLDR;-versjonen er at det er et solid og intelligent spill, der du må bruke de små grå på å løse varierte gåter i vakre omgivelser.

Spillets konsept er ganske enkelt – rundt om på hvert brett finner du ulike «kanoner» som skyter ut fargede lysstråler, og ved å flytte rundt og manipulere speil, splittere og andre hjelpemidler må du prøve å sikre at hver lysstråle treffer sitt utvalgte mål. Det blir selvsagt mer avansert etter hvert, med kombinering av farger, aktivering av ulike maskinerier og slikt.

Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.