Planlegg og utfør den perfekte forbrytelsen

I Peaky Blinders: Mastermind kan du ta tiden til hjelp.

Jeg har ikke hørt om TV-serien Peaky Blinders før, så da jeg leste tittelen på dette spillet trodde jeg det sto Pesky Blinders, og tenkte at det var da en veldig rar tittel for et spill (men det syntes jeg for så vidt Peaky Blinders er også). Uansett, her er altså et spill basert på TV-serien, som finner sted i Birmingham etter første verdenskrig og følger en gjeng forbrytere i byens underverden.

Mmh, en øl hadde vært godt nå.
Mmh, en øl hadde vært godt nå.

The Clue for en ny generasjon?

Spillet virker litt spennende, delvis fordi konseptet minner meg litt over en ukjent perle fra nittitallet ved navn The Clue. Poenget er å planlegge og utføre ulike brekk, ved hjelp av en variert gjeng med kjente fjes for de som har sett TV-serien. Hver figur har sine egne unike egenskaper, men alene kommer de ingen vei. I stedet må handlingene deres times og tilrettelegges perfekt.

Du som spiller har imidlertid en ekstra fordel her, for på magisk vis kan du kontrollere tiden. Så om noe går litt skeis, er det bare å spole tilbake og prøve på nytt. Dermed kan du sikre at alt skjer til akkurat rett tidspunkt, for den perfekte forbrytelsen.

Peaky Blinders: Mastermind skal slippes til sommeren, og kommer til alle de tre konsollene pluss PC (Steam). Det utvikles av gjengen bak Velocity-spillene. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.