Ta menneskeheten til Mars

Helst før noen andre rekker å gjøre det samme, i strategispillet Mars Horizon.

Hvis du har gode minner fra spill som Buzz Aldrin’s Race into Space kan du kanskje hive det kommende strategispillet Mars Horizon på ønskelista. Her er målet å lede en romfartsorganisasjon, fra romalderens spede begynnelse til det (for øyeblikket) store målet: Å lande mennesker på Mars.

Basebygging.
Basebygging.

Utviklet med eksperthjelp

Spillet skal ha blitt utviklet med hjelp fra både ESA og den britiske romfartsorganisasjonen, og er et strategispill der du både må bygge store anlegg på Jorden, men også designe dine egne romfartøy og ta kontroll over enkeltoppdrag i turbasert modus (ikke helt som Kerbal Space Program, altså, men muligens med like mange eksplosjoner).

Underveis må det naturligvis forskes på nye teknologier, og det skal ifølge utviklerne være flere ulike veier til det endelige målet. Det viktigste er å komme først, ikke nødvendigvis å følge den virkelige historien.

Mars Horizon skal slippes senere i år, og kommer til både PC og de tre konsollplattformene, men allerede neste uke kan ivrige PC-spillere få sjansen til å prøve en betaversjon av spillet. Om det er noe som frister, må du melde din interesse hos utvikler Auroch Digital. Trailer:

Og litt mer video:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.