Har du testet Trials of Mana-nyversjonen?

Spillet ser ut til å få gode skussmål fra brukerne.

Final Fantasy VII er ikke det eneste klassiske JRPG-spillet som har fått nyversjon i det siste. Trials of Mana (eller Seiken Densetsu 3 som det egentlig heter) har også dukket opp i helt ny form, og det ser ut som spillerne er ganske fornøyd med det de får servert.

Dette må da være en trifide.
Dette må da være en trifide.

Ny dimensjon

På samme måte som i Square Enix’ litt mer påkostede nyutgave, har Trials of Mana gått fra å være et tradisjonelt 2D-rollespill med fugleperspektiv til å bli å få grafikk i full 3D, og spillet har også fått omfattende endringer i det sanntidsbaserte kampsystemet for å gi det mer dybde. Samtidig har de interessant nok droppet mulighetene for flerspiller, så dette er et rent enspillerspill.

Trials of Mana har blitt lansert på alle de store plattformene. En demo var tilgjengelig på Steam, men den ble trukket i går av uspesifiserte årsaker. Utviklerne sier den skal komme tilbake snart. Her kan du se en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.