Straks slippes cyberpunk-eventyret VirtuaVerse

Pek og klikk deg gjennom lekre 2D-miljøer i dette klassiske eventyrspillet.

Pek-og-klikk-eventyr blir vi aldri lei av, og nå er et nytt et rett rundt hjørnet. Det heter VirtuaVerse, og slippes førstkommende tirsdag (eller 12. mai, hvis du vil ha datoen). Spillet finner sted i en ikke så voldsomt fjern fremtid der en kunstig intelligens har tatt over makten og funnet ut at livene våre kan optimaliseres om vi alle integreres med et avansert AR-system.

Korrekt hackerantrekk.
Korrekt hackerantrekk.

Som resultat får folk flest augmentert virkeligheten med alt fra reklamer til ulike «forbedringer», samtidig som all personlig informasjon havner i nettverket. Du spiller en kar som ikke er så begeistret for dette, og som ved hjelp av modifisert maskinvare har evnen til å logge ut. Han lever nå som smugler, og leverer modifisert maskinvare og cracket programvare til andre.

Nå har imidlertid noe gått galt, for kjæresten har forsvunnet. Dermed er det bare å børste av alle eventyrspillsansene, for å komme til bunns i mysteriet. VirtuaVerse skilter med lekker 2D-grafikk og et rimelig hardtslående lydspor (noe som nok bare er å forvente når utgiveren heter Blood Music), og det er altså ikke så lenge til vi får se hvor godt det blir. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.