Nye eventyr i Thimbleweed Park

Ron Gilbert og gjengen har lansert et gratis minieventyr.

Vi har ikke hørt så voldsomt mye fra Ron Gilbert og resten av utviklerteamet i Terrible Toybox siden de slapp det generelt ganske herlige pek-og-klikk-eventyret Thimbleweed Park for en liten håndfull år siden. Men nå har de plutselig sluppet et helt nytt spill!

Var egentlig en prototype

Kveldsjobbing for Delores.
Kveldsjobbing for Delores.

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure er, som navnet indikerer, ikke noen fullverdig oppfølger. Prosjektet startet som en prototype for en ny eventyrspillmotor, der grafikk og lyd ble hentet fra originalspillet. Men så viste det seg tydeligvis å fungere ganske godt, og utviklet seg altså til et «skikkelig» spill.

Spillet finner sted i 1988, og Delores (en av hovedpersonene i originalspillet) har fått jobb som fotojournalist for lokalavisen. Hun finner raskt ut at det er ett eller annet muffens på gang (igjen), men hva? Traileren indikerer i alle fall at hva enn det er som skjer, så er det skummelt.

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure koster ikke et rødt øre å laste ned, og du får fatt i det både på Steam og Epic Game Store.

Det som kanskje er mest spennende her er ikke nødvendigvis at vi nå har fått et nytt Thimbleweed Park-spill, men det faktum at Ron Gilbert mekker en ny eventyrspillmotor. Forhåpentligvis betyr det at vi kan se frem til mer moro fra den legendariske spilldesigneren, som du sikkert kjenner fra The Secret of Monkey Island.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.