Crusader Kings III har fått utgivelsesdato

Paradox sitt kommende storstrategispill Crusader Kings III har fått utgivelsesdato og kan nå forhåndsbestilles.

I fjor høst annonserte Paradox Development Studio at deres neste storstrategitittel blir en oppfølger til deres svært suksessfulle Crusader Kings II. Oppfølgeren Crusader Kings III lar deg som i forgjengeren spille som et dynasti i middelalderen, men utvider valgmulighetene til i tillegg til det kristne Europa også å inkludere muslimene, hinduene, vikingene og mange flere. Noe man først fikk med senere DLC i forgjengeren. I tillegg er kartet utvidet helt til grensen mot Kina, i tillegg til å inkludere større deler av Afrika og steppen i Sentral-Asia.

Når du zoomer ut kartet går det over til å bli et nydelig papir-aktig kart som skal gi en middelaldersk atmosfære.

I dag annonserte Paradox at Crusader Kings III skal utgis første september i år, og at man allerede nå kan forhåndsbestille spillet. Det viser seg også at det er en fordel å være nordmann; mens spillet i EU koster 49.99 euro for standardutgaven, koster denne 352 kr på Steam. Det tilsvarer med dagens kronekurs 31,88 euro!

Du kan også bestille den såkalte «kongelige utgaven» – Royal Edition – for 515 kr i Steam. Dette utgjør igjen med dagens kronekurs 46,65 euro. Du kan med andre ord få den dyreste utgaven, som inkluderer et season pass på de tre første ekspansjonene planlagt for spillet, for mindre enn standardutgaven koster i EU!

Spillet kan forhåndsbestilles blant annet fra Steam, her.

Her kan du se annonseringsvideoen Paradox ga ut i dag:

 

2 kommentarer om “Crusader Kings III har fått utgivelsesdato”

  1. Et av spillene jeg gleder meg mest til i år. CK2 er det eneste av Paradox sine som virkelig er en klassiker i mine øyne. Jeg elsker alle de morsomme og uforutsigbare tingene som skjer, som skaper noen vanvittige historier, og det virker som nummer 3 i serien kommer til å omfavne dette enda mer.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.