Eksplosiv moro på Game Boy Color

Retrotimen har hentet frem en ukjent perle – Pocket Bomberman er et litt annerledes Bomberman-spill.

I ukens Retrotimen er hele gjengen (Lars, Otto, Rasmus og Remi) samlet. Før gjengen kommer inn på ukens spill og film rekker Lars blant annet å sette ord på nøyaktig hvorfor jeg sluttet å bygge Lego med niesene mine.

Temaet er ekstra eksplosivt denne gangen. Ukens spill er nemlig 1998-spillet Pocket Bomberman for Game Boy Color, mens ukens film er Demolition Man fra 1993, med Sylvester Stallone, Wesley Snipe og Sandra Bullock i hovedrollene.

Bomberman-serien (som i Europa tidvis har hett Dynablaster) har vel de fleste vært innom – jeg har faktisk spilt seriens første spill på min Sharp MZ-80A – men Pocket Bomberman er ikke helt som de klassiske fugleperspektiv-spillene. I stedet er det faktisk et plattformspill. Det fikk rimelig god kritikk da det opprinnelig kom, men funker det fortsatt? Det finner du ut her:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes så godt som hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Toppbildet er lånt fra alltid like fantastiske Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.