Her er neste Sega Ages-utgivelse

Klassisk rom-action i Thunder Force AC.

Det neste spillet i den populære serien Sega Ages kommer den 28. mai, og er Thunder Force AC. Dette er romskytespill av den klassiske typen, der du styrer et romskip gjennom sideskrollende nivåer fulle av fiender som ønsker å skape trøbbel.

Alle liker vel litt sideskrollende romaction?
Alle liker vel litt sideskrollende romaction?

Det originale spillet er basert på Thunder Force III, som kom ut på Segas Mega Drive-konsoll i 1990. Sega var så imponert at de hjalp utviklerne i Techno Soft å overføre spillet til arkadehallene, og resultatet var Thunder Force AC. Senere dukket spillet opp på SNES, da under navnet Thunder Spirits.

Er du uerfaren? Spill i barnemodus!

Sega Ages-utgaven inkluderer som vanlig mer enn bare originalopplevelsen (som for anledningen har blitt utvidet med tre opplåsbare romskip fra senere spill i serien). For eksempel vil en «barnemodus» hjelpe nye spillere med ekstra angrepskraft, muligheten til å beholde våpnene man har plukket opp etter at et liv har gått tapt, og flere «credits».

Spillet har også nettbaserte poengtavler og slikt (som også lagrer opptak av spillet, slik at du kan se hvordan andre spillere løser situasjoner du sliter med), samt ekstragreier som sterelyd, valgfri arkadeinnpakning for skjermbildet (se toppbildet), muligheten til å lagre spillet og så videre.

Uheldigvis er det bare Switch-eiere som får nyte godt av denne relanseringen, men vi får jo håpe at Sega snart utvider Sega Ages-serien til andre plattformer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.