Lekre Jet Lancer byr på luftakrobatikk og kuleregn

Det Luftrausers-inspirerte spillet er ute på PC og Switch nå.

Det er ikke så veldig vanskelig å se at Jet Lancer er tungt inspirert av den moderne indie-klassikeren Luftrausers, men i spillindustrien er det lang tradisjon for å låne ideer, og mange av tidenes beste spill har tatt utgangspunkt i eksisterende konsepter og videreutviklet disse. Om Jet Lancer er bedre enn Luftrausers har jeg ikke noe grunnlag for å si, men det har i alle fall blitt godt mottatt.

Rask action

Spillet gir deg kontroll over et futuristisk kampfly, og sender deg ut i skrollende miljøer fulle av fiender som må kverkes. Som i Luftrausers kan du fly i alle retninger, og luftakrobatikk blir raskt nødvendig for å unngå å bli truffet av fiendens kuler. I løpet av spillets 30 enspilleroppdrag må du også bekjempe noen massive «bosser».

Jet Lancer ble sluppet denne uken, på PC og Nintendo Switch. Som du ser av følgende trailer, er det rimelig lekkert:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.