Lek med tiden i det nye indie-spillet Timelie

Vakkert hjernetrimspill der du må samarbeide med en katt om å komme deg helskinnet gjennom surrealistiske miljøer.

Denne uken ble indie-spillet Timelie sluppet på Steam, der det har fått en god mottakelse. Spillet er et hjernetrimspill der du styrer ei jente og en mystisk katt, som må samarbeide seg gjennom surrealistiske miljøer fulle av uhyggelige fiender. Heldigvis kan du fritt kontrollere tiden, så gjør du en feil er det bare å spole litt tilbake.

Ikke bare det, men du kan også se fremtiden din, og på den måten endre den ved å gjøre kløktig bruk av det du lærer.

Det hele ser ganske fascinerende ut, og det hjelper selvsagt også at spillet skilter med lekker grafikk og et flott lydspor. Og, som flere av brukeranmeldelsene påpeker, en søt katt. Timelie har forøvrig også vunnet en hel rekke priser under utviklingen, så det virker solid.

Her er lanseringstraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.