Ubisoft pusser opp de første Anno-spillene

Bygg byer i 4K-oppløsning i Anno History Collection.

Den franske utgiveren Ubisoft har nå kunngjort Anno History Collection, som skal bestå av oppussede versjoner av de fire første spillene i Anno-serien, samt alle ekspansjonene disse fikk. Hvert spill skal også selges uavhengig, slik som utgiveren gjorde med The Settlers History Collection.

Her er hva som er inkludert:

Enten er dette bildet krympet, eller så har øynene mine blitt veldig dårlige. Begge kan for så vidt være sant.
Enten er dette bildet krympet, eller så har øynene mine blitt veldig dårlige. Eller mest sannsynlig begge deler.

• Anno 1602 (fra 1998) og ekspansjonen New Islands, New Adventure
• Anno 1503 (fra 2003) og ekspansjonen Treasures, Monsters & Pirates
• Anno 1701 (fra 2006) og ekspansjonen The Sunken Dragon
• Anno 1404 (fra 2009) og ekspansjonen Venice

Ubisoft lover blant annet at alle spillene skal være spillbare i 4K-oppløsning og at flerspillerfunksjonaliteten oppgraderes og utvides. Anno 1503 får også flerspiller, noe det ikke hadde i utgangspunktet. Ellers skryter de av at du kan laste inn dine gamle spill om du har dem liggende, siden de nye versjonene er kompatible med de gamle.

Enn så lenge ser det ut som Anno History Collection kun vil selges på Uplay, skjønt det kan jo dukke opp andre steder senere (jeg tror imidlertid ikke det skjedde med The Settlers History Collection). Lanseringen er satt til 25. juni.

Anno-serien er strategispill der du må bygge opp et samfunn i nyoppdagede landområder typisk spredd over flere øyer. Hver øy har ulike ressurser tilgjengelig, og jo mer du vokser, jo flere typer ressurser trenger du. Dermed tvinges du til å bygge nye kolonier, og finne effektive måter å produsere og frakte alle varene som trengs for å vokse enda mer.

Serien ble opprinnelig skapt av østerrikske Max Design, som la ned virksomheten etter lanseringen av seriens andre utgivelse. Så tok studioet Related Design over, på oppdrag for daværende utgiver Sunflowers, før begge ble kjøpt av Ubisoft.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.