EA har kunngjort et førstepersons Star Wars-romspill

Star Wars: Squadrons har store sko å fylle.

Electronic Arts har fortalt at de jobber med et førstepersons romspill satt til Star Wars-universet. Det heter enkelt og greit Star Wars: Squadrons, og skal både inkludere flerspiller og en historiedrevet enspillerkampanje. Handlingen skal være satt til tiden etter filmen Return of the Jedi.

Ut på tur, aldri sur.
Ut på tur, aldri sur.

Utgiveren sier ganske lite om det nye spillet, men lover samtidig å vise det i aksjon på EA Play-arrangementet denne uken. Flerspillerbiten skal visstnok by på «strategiske» kamper mellom to lag med fem spillere hver, der poenget er å ødelegge motstanderlagets flaggskip.

Ellers får spillet VR-støtte (på PlayStation 4 og PC) fra starten av, og spillet kjører på Frostbite-motoren til Digital Illusions. Lanseringsdatoen er satt til 2. oktober, og i tillegg til PS4 og PC kommer det til Xbox One. Utvikler er Motive Studios, som tidligere har vært involvert i utviklingen av Star Wars: Battlefront II. Her er en (dessverre fullstendig intetsigende) trailer:

Uten å ha sett mer enn denne traileren er det vanskelig å bedømme om dette spillet vil kunne matche fordums storheter i sjangeren, inkludert LucasArts’ egne Star Wars-romspill, men det er jo lov å håpe. Spørsmålet er vel bare hvor mange «overraskelsesmekanismer» spillet får…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.