Persona 4 Golden ble sluppet på PC

Midt under helgens PC Gaming Show dukket spillet opp på Steam.

Shin Megami Tensei: Persona 4 er et JRPG-spill som først dukket opp på PlayStation 2 i 2008 (eller 2009 hvis du var i Europa), og som raskt ble en favoritt hos kjennere av sjangeren. Golden-versjonen stammer opprinnelig fra 2012, da spillet fant veien til Vita, men denne helgen dukket den også opp på PC, i oppgradert form.

Slik ser PC-versjonen ut.
Slik ser PC-versjonen ut.

I Persona 4 Golden spiller du en ung student som sammen med vennene sine sendes ut på en mystisk og overnaturlig reise etter at en serie mord har rystet hjembyen hans. Spillet finner sted i en moderne verden med fantasy-elementer, og kombinerer elementer fra tradisjonelle, japanske rollespill med livssimulatorelementer.

Anerkjent spill

Jeg har lite erfaring med dette spillet, men som utgiver Sega påpeker har Vita-versjonen en Metacritic-score på 93, og den versjonen sitter per nå på posisjon 135 i deres toppliste over spill for alle plattformer. Nå skal man selvsagt ikke legge for mye vekt på Metacritic, men om ikke annet gir den jo en god indikasjon på at dette er et kvalitetsspill.

Det faktum at Steam-utgaven har klart å få over 6000 brukeranmeldelser (som ligger på «overwhelmingly positive») siden lørdags kveld tyder jo også på at spillet i det minste bør hives inn i ønskelista. PC-versjonen HD-grafikk, lar deg velge mellom japansk og engelsk lyd, og greier som «achievements» og slikt. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.