Rikelig med nyheter fra Arcade Archives

Skyting i ville vesten, baseball fra Nintendo, skrollende action – arkadekolleksjonen Arcade Archives utvides stadig.

Det er på tide med en liten Arcade Archives-oppdatering – japanske Hamster fortsetter nemlig å gi ut gamle arkadespill regelmessig på PlayStation 4 og Switch. Denne uken er det kun Switch-eiere som får ta del i moroa, fordi arkadespillet som utgis kommer fra Nintendo selv.

VS Baseball.
VS Baseball.

Ukens spill er VS. Baseball, som altså er et baseballspill du kanskje også kjenner fra NES. Spillet dukket først opp i 1984, og selv om det er enkelt klarte det ifølge Hamster å fange essensen av sporten og tilby en underholdende spillopplevelse for en eller to spillere.

Mye mer

I forrige uke kom Sunsetriders fra Konami, som opprinnelig dukket opp i 1991. Dette er et sideskrollende skytespill satt til den ville vesten, der opp til fire spillere kan delta i den fargerike moroa. Spillet kom til både Switch og PlayStation 4.

Sunsetriders.
Sunsetriders.

Naughty Boy fra 1982 er et actionspill der handlingen sees ovenfra – jeg har ingen erfaring med spillet, men det har jo litt av en tittel i det minste. Dette er også ute på både Switch og PlayStation 4. Radical Radial er et vertikalskrollende skytespill fra 1983, også ute på begge plattformer.

I Tube Panic suser du gjennom en tunnel i «3D», og spillet ser veldig ut som tunnelsekvensene i de gamle Stardust-spillene (det er godt mulig det var en inspirasjonskilde, siden det er eldre). Dette kom til Switch tidligere i år, og dukket nylig opp på PlayStation 4 også.

Jeg tror vi setter en stopper der, men hvis Hamsters relanseringer interesserer deg kan du alltids følge med på nettstedet deres. Her er Switch-sortimentet, og her er PlayStation 4-sortimentet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.