Crysis Remastered har blitt utsatt

Etter at reaksjonen på en lekket trailer var heller laber.

Hvis du spilte førstepersonsskyteren Crysis da spillet var nytt, husker du helt sikkert hvor heftig grafikken var sammenlignet med omtrent alt annet på markedet. Det viser seg at den fortsatt holder seg ganske godt, for da en trailer og bilder fra den kommende nyversjonen lakk ut på nettet var konsensus at grafikken ikke var spesielt mye bedre i det hele tatt.

Siden verken traileren eller bildene var offisielt lansert, var det en viss usikkerhet rundt hvorvidt de faktisk var representative for spillet på PC, Xbox One og PlayStation 4, eller om de for eksempel kom fra Switch-versjonen. Uansett hva som er tilfellet, har de negative reaksjonene resultert i at spillet har blitt utsatt.

Her er en offisiell uttalelse fra utvikler CryTek selv, som de postet på Twitter:

Som dere ser, er det kun snakk om en utsettelse på noen uker, så nøyaktig hvordan dette skal resultere i den overhalingen av grafikken beskrivelsen «PC- and console-breaking standard» innebærer skjønner jeg ikke helt, men det blir jo spennende å se. I utgangspunktet sa ryktene at spillet skulle slippes sent i juli.

Personlig satte jeg svært stor pris på Crysis i sin tid, og kunne godt tenke meg en ny runde med spillet. Men hvis jeg kan få en bedre opplevelse av å reinstallere originalspillet og en modifikasjon eller to, heller jeg selvsagt mot å gjøre det i stedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.