Husker du Thrust?

Her er en moderne nyversjon (som ser minst like frustrerende ut som originalen).

Thrust er et romspill fra 1986, som på tross av det som selv da var minimalistisk grafikk raskt ble svært populært. Spillet benyttet seg av et kontrollsystem ikke helt ulikt det i Asteroids, men la også til tyngdekraft, kronglete hulemiljøer og last som måtte plukkes opp underveis, og resultatet var både vanedannende og frustrerende (på en «god» måte).

Jeg kjenner blodtrykket stige bare av å se dette bildet, faktisk.
Jeg kjenner blodtrykket stige bare av å se dette bildet, faktisk.

Nå har en nyversjon dukket opp på Steam. Den heter Thrust Legend, og ser temmelig trofast ut. Skal jeg dømme etter traileren under, er den dessuten minst like frustrerende som originalen. I tillegg til grafiske moderniseringer byr Thrust Legend på en låt laget av den legendariske spillmusikkskaperen Matt Gray.

Thrust Legend inneholder seks originale nivåer i ny drakt, fem originale «omvendt tyngdekraft»-nivåer omgjort til undervannsnivåer, seks fullstendige nye nivåer, seks nivåer som opprinnelig ble sluppet som en «modifikasjon» for BBC-versjonen av spillet i 1992, og seks ekstra undervannsnivåer.

Jeg kan ikke se at det har kommet noen brukeranmeldelser av Thrust Legend, og finner veldig lite informasjon om det ellers heller. En demoversjon kan imidlertid spilles rett i nettleseren.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.