Worms Armageddon har fått en stor oppdatering

Et av de beste Worms-spillene har blitt utvidet kraftig.

Det er ikke så ofte at en spillutvikler plukker frem et 21 år gammelt spill og lanserer en stor oppdatering for det, men britiske Team17 har nå gjort nettopp dette. De har nemlig sluppet versjon 3.8 av Worms Armageddon, og denne inkluderer rikelig med nyheter.

Blant annet har utvikleren lagt til over 70 nye måter å skreddersy spillet på, slik at man for eksempel kan endre fysikken eller la markene skyte flere ganger per tur. Disse mulighetene får man kun tilgang på etter å ha fullført kampanjen.

Klassisk Worms-moro.
Klassisk Worms-moro.

Spill videre på et ødelagt brett

Andre morsomme nyheter inkluderer muligheten til å spille videre på et kart man allerede har bombet sønder og sammen, og muligheten til å legge til datastyrte motstandere i flerspiller.

Grafikken har også fått en oppdatering, ettersom spillet nå ikke lenger er begrenset til 50 bilder per sekund. Spillet bruker «tweening» for å dynamisk fylle ut bevegelsene mellom hvert «bilde», så du kan i praksis spille det med hvilken bildeoppdateringsfrekvens som helst. Man kan også spille i et vindu om man vil det.

Mye er også gjort med kompatibilitet og ytelse, og totalt skal 370 feil ha blitt fikset, 45 ting ha blitt endret og 61 nye funksjoner lagt til. Oppdateringen er ute på Steam, og kan også lastes ned for CD-versjonen (så du trenger ikke kjøpe spillet på nytt hvis du har det liggende). GOG-versjonen skal visstnok få den snart.

Denne videoen viser noen av nyhetene:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.