Wurm Online slippes på Steam straks

Kultklassikeren får flere forbedringer.

Wurm Online er et sandkassebasert MMO-spill som opprinnelig ble sluppet i beta i 2003, der utviklerne ønsket å skape en dynamisk og levende verden der spillerne skulle få nærmest fullstendig frihet til å skape sine egne liv i en enorm verden.

Stor frihet i Wurm Online.
Stor frihet i Wurm Online.

Blant annet hadde spillet støtte for at man kunne manipulere landskapet, lage tunneller og designe egne hus. Spillet var hjertebarnet til Rolf Jansson og Markus Persson, der sistnevnte nok er mer kjent for å ha skapt gigasuksessen Minecraft.

Wurm Online har vært «online» helt siden lanseringen, men nå kommer det til Steam. Lanseringen finner sted førstkommende fredag, altså den 24. juli. I forbindelse med Steam-lanseringen får spillet et forbedret grensesnitt, bedre grafikk og andre justeringer.

Spillet vil fortsatt være gratis å laste ned. Utviklerne har lagt ut et FAQ-dokument der de svarer på en rekke spørsmål rundt lanseringen. Her er en fersk trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.