Sjakk i flere dimensjoner

5D Chess With Multiverse Time Travel har tatt litt av på Steam.

For mange av oss er sjakk komplisert nok slik man spiller det på Chess.com, men hvis du syntes det blir litt for enkelt kan du ta en titt på 5D Chess With Multiverse Time Travel. Dette relativt ferske spillet har blitt en overraskelsessuksess på Steam, og byr på sjakk med noen ekstra dimensjoner.

Jeg tør ikke forsøke å lage noen beskrivelse av hvordan det hele fungerer, så her er en introduksjonsvideo i stedet:

Spillet byr på sjakknøtter, fire ulike datamotstandere, muligheten til å starte med en av flere startposisjoner, og selvsagt også nettbasert flerspiller. Utvikleren sier også at grensesnittet skal være intuitivt og lettlært, noe som virker ganske nødvendig i et spill som dette. Vi får blant annet rikelig med diagrammer og andre måter å visualisere trekkene på.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.