Embracelet byr på eventyr i vakre Nord-Norge

Det nye spillet fra Milkmaid of the Milky Way-skaperen slippes i september. Her er en fersk trailer!

Den norske indie-utvikleren Mattis Folkestad skapte det som etter min mening er et av de siste årenes mest trivelige eventyrspill med sitt Milkmaid of the Milky Way. I september kommer hans neste spill, Embracelet, for Switch og PC (via Steam).

Mattis Folkestad har laget hele spillet alene.
Mattis Folkestad har laget hele spillet alene.

Mystiske Nord-Norge

Embracelet er et historiedrevet eventyrspill som handler om oppvekst, identitet, vennskap og kjærlighet. Handlingen finner sted på ei øy i Nord-Norge, der tenåringen Jesper har reist for å finne historien bak et mystisk armbånd han har arvet. Her møter han et fraflytningstruet samfunn som slites mellom de gamle tradisjonene og den kommende oljeindustrien, ifølge pressemeldingen.

Der Milkmaid of the Milky Way brukte tradisjonell pikselgrafikk, er Embracelet et tredimensjonalt spill laget i «lowpoly»-stil. Folkestad, som selv vokste opp på Hamarøy i Nordland, har skapt spillet helt alene, og hvis du er nysgjerrig på hvordan han gjorde det kan du høre et fascinerende intervju med ham i podcasten til David Skaufjord.

Her er en helt fersk trailer fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.