Llamasoft med nytt actionspill

Moose Life er et psykedelisk actionspill med elgaroma, fra indie-utvikleren som har holdt det gående i 40 år.

Jeff Minter og hans Llamasoft ga ut sine første indie-spill tidlig på åttitallet, og heldigvis for de av oss som liker actionspill med abstrakte konsepter og psykedelisk presentasjon har det vesle utviklerstudioet aldri gått lei av å lage spill. I august kommer neste utgivelse, Moose Life.

Jepp, det er et Jeff Minter-spill.
Jepp, det er et Jeff Minter-spill.

Blinking og skyting

Spillet vekker minner om Sega-klassikeren Space Harrier, bare at her styrer du en hjort (vent, hva skjedde med elgen?) som flyr innover i skjermen mens du må plaffe ned mengder av fargesprakende fiender akkompagnert av elektronisk musikk.

Moose Life fungerer både med og uten VR-hodesett, men du ha en håndkontroller for å spille. Lanseringsdatoen er 12. august. Du finner en ny video på Steam-siden (følg lenken over), men her er litt VR-video fra januar om du bare vil ha et kjapt inntrykk:

Visste du forresten at du kan laste ned alle Llamasoft-spillene for Commodore 64 helt gratis?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.