Ziggurat henter flere spill frem fra arkivene

Titler som Altered Destiny, The Train: Escape to Normandy og PSi-5 Trading Company blir å finne på Steam.

Retroutgiveren Ziggurat Interactive har et nytt lass med spill på vei til Steam. Utvalget inkluderer noen virkelig obskure titler, men også enkelte mer kjente spill (selv om det ikke alltid var PC de var mest kjent på – som vanlig med disse relanseringene på Steam er det PC-versjonen det går i).

Flere spill fra Accolade

Hun her (fra Psi 5 Trading Company) har kanskje vært litt for mye på Twitter.
Hun her (fra Psi-5 Trading Company) har kanskje vært litt for mye på Twitter.

Vi kan starte med Psi-5 Trading Company, et av flere spill i utvalget som opprinnelig ble utgitt av Accolade. I dette romspillet må du samle sammen et dyktig mannskap og dra ut på romreiser for å tjene penger for moderselskapet. Underveis havner du i situasjoner som må løses fra broa, i ekte Star Trek-stil.

The Train: Escape to Normandy er et annet Accolade-spill. Her finner handlingen sted mot slutten av andre verdenskrig. Tyskerne er på retrett, og prøver å røve kunstskatter til Berlin, men du leder en liten gruppe soldater som tar over det pansrede toget deres og må nå prøve å komme dere tilbake til alliert territorium uten å bli kverket.

Gunboat er også fra Accolade, og er en simulator der du får kontroll over patruljebåter i ulike konfliktsoner. Handlingen finner sted i elvesystemer der du identifisere og ta ut fiender. Sist ut av Accolade-spillene er Altered Destiny, et sci/fi-eventyrspill som kombinerer et tekstgrensesnitt med grafikk litt som de gamle Sierra-spillene.

Mysterier i operaen, i Return of the Phantom.
Mysterier i operaen, i Return of the Phantom.

Eventyrspill nummer to i utvalget kom opprinnelig fra MicroProse, og er Return of the Phantom. Dette pek-og-klikk-spillet er inspirert av Phantom of the Opera, og byr blant annet på en historie skrevet av James Bond-forfatter Raymond Benson.

Sist ut av de DOS-baserte spillene er Guardians of Infinity: To Save Kennedy, som kanskje også er det mest obskure spillet her. Dette er et merkelig strategi-/eventyrspill fra Paragon Software der du må benytte tidsreiser og en gjeng agenter for å forandre historien, og redde den amerikanske presidenten.

Ziggurat vil også gi ut noen litt nyere spill. Av disse kan Battle Engine Aquila nevnes, et actionspill der du settes bak spakene på store kamproboter i futuristiske krigssituasjoner. Spillet kom fra Lost Toys, og ble opprinnelig lansert i 2003.

Jeg vet ikke når spillene skal slippes på Steam, men om det er noe her som virker interessant kan du jo bare hive det i ønskelista, så får du beskjed.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.