Herlige Frog Fractions er sluppet på Steam

Nå med 4K-grafikk (men det er fortsatt gratis).

Frog Fractions er et nettleserspill som fikk rikelig med oppmerksomhet da det dukket opp i 2012. Om du var interessert i spill på den tiden har du antakeligvis testet det, men hvis ikke har du sjansen nå. Det har nemlig blitt relansert på Steam, i en oppgradert utgave som har støtte for 4K-grafikk (om det spiller noen rolle i et spill som dette).

Spillet har zorkmids som myntenhet.
Spillet har zorkmids som myntenhet.

Du bør teste det

Utgangspunktet for Frog Fractions er ganske enkelt – du spiller en frosk på et vannliljeblad, som må skyte ut tungen din for å fange insekter som prøver å få seg en bit av de deilige fruktene dine. Tenk Missile Command, bare amfibiebasert. Underveis kan du også kjøpe oppgraderinger, slik som autosikting og en drage.

Hvis det høres litt tamt ut, kan jeg forsikre deg om at Frog Fractions har mer å by på enn hva det gir inntrykk av, så stol på meg når jeg sier at du bør teste det. Siden spillet også er gratis, har du ikke så mye å tape heller.

En kommentar om “Herlige Frog Fractions er sluppet på Steam”

  1. Fikk ikke med meg dette i 2012(selv om jeg var interessert i spill på den tiden :P ), men spilte det nå.
    Herlig :)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.