Nå kommer et nytt Leisure Suit Larry-spill

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice slippes i oktober.

I 2018 fikk Leisure Suit Larry-serien et nytt spill i form av pek-og-klikk-eventyret Wet Dreams Don’t Dry. Dette viste seg som et overraskende solid spill, og ble tydeligvis en såpass stor suksess at tyske Assemble Entertainment nå er klare med en direkte oppfølger.

Det var noe kjent med dette stedet.
Det var noe kjent med dette stedet.

Det nye spillet heter Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice (ikke spør), og skal slippes den 15. oktober. Ikke så voldsomt lenge til, altså.

Tropiske øyer fulle av utfordringer

Larry fant tydeligvis sin livs kjærlighet i slutten av forrige spill, men nå har hun forsvunnet og må finnes igjen. Det eneste Larry vet er at hun er ett eller annet sted på øygruppen Kalau’a, så da er det bare å starte å lete. Kalau’a har nok av andre bekjentskaper – totalt 40 nye og gamle karakterer – så det blir helt sikkert mye å sette fingrene i.

Vi loves rikelig med vanskelige gåter som må løses, og over 50 håndtegnede steder å besøke. Utviklerne advarer om at man kan risikere å få sett en og annen brystvorte, noe som sikkert er årsaken til at du må være logget inn om du skal sjekke Steam-siden til spillet (som forøvrig er rimelig SFW). Spillet kommer også til GOG.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.