Retrotimen er tilbake etter ferien

I dagens varierte episode får vi blant annet høre om The Last of Us Part II.

Det er en god stund siden forrige episode av podcasten Retrotimen nå, og i dagens episode hører vi noen av grunnene til det. I tillegg blir det klart at Rasmus og Remi takker for seg, og i den siste delen av episoden tar Rasmus et lite farvel med lytterne.

Ellers får vi en variert episode med The Last of Us Part II, rykter om Mario og noen «spoilere» om årets Retrospillmesse, som blir fullstendig digital på grunn av COVID-19 og alt det der.

Du kan høre episoden på Spotify og iTunes (som ikke krever registrering), og den dukker kanskje opp på Soundcloud etter hvert også. For full kontroll kan du følge Retrotimen på Facebook. I tillegg er det mulig å støtte podcasten på Patreon.

2 kommentarer om “Retrotimen er tilbake etter ferien”

 1. Er det ikke litt rart å ha en podcast man kaller Retrotimen, og så snakke om The Last Of Us 2? :P Hva skjedde egentlig med Spillhistories egen podcast? (Mener å huske at det ble prøvd på et tidspunkt)

  Svar
  • Hehe, nå er vi ikke så flinke til å bare holde oss til retrospilll her på berget, heller. :)

   Når det gjelder vårt podcast-forsøk, så vet jeg jommen ikke helt hva som skjedde. Jeg føler vel jeg personlig er flinkere med tastaturet enn med mikrofonen. Samtidig kompliserte vi det kanskje litt ved at vi ville gjøre opptakene hos Kristian, så det måtte litt planlegging til for at alle kunne fysisk være til stede samtidig som det var litt ro i omgivelsene. :)

   Vi snakker stadig om å finne på noe igjen, så vi får jo se hva som skjer.

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.