Skap din egen religion i nyferdige Godhood

Strategispillet er ferdigutviklet etter å ha vært i «early access» i cirka ett år.

Godhood er et turbasert strategispill der du må skape din egen religion og forsøke å danke ut alle de andre gudene og religionene som kjemper om folkets gunst. Du får designe religionen din fra bunnen av, i en håndmalt verden inspirert av Mellom-Amerika.

Utviklerne lover stor frihet til å eksperimentere, og forteller at stridigheter mellom religioner avgjøres i et slags «auto battler»-system der du kan bruke ulike taktikker på å overvinne falske profeter.

Ett år i «early access»

Spillet ble opprinnelig sluppet i «early access» i fjor sommer, og ser ikke ut til å ha fått noen veldig god mottakelse på det tidspunktet. Men skal jeg dømme etter brukeranmeldelsene har utviklerne rettet opp i problemene og skapt et solid og annerledes strategispill, så det virker verd en titt nå som det er ferdig.

Godhood finnes på Steam og GOG. Her er en video som forklarer hva du kan forvente:

Brukeranmeldelsene indikerer at det ikke er helt riktig å kalle Godhood for et «gudespill». Men jeg tillater meg likevel å lenke til denne vesle artikkelen om gudespillet Populous II her.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.