Tinker Racers er inspirert av klassiske Micro Machines

Byr på lekebilracing i fugleperspektiv.

Lenge før Codemasters lagde rallysimulatorer eller lisensierte Formel 1-spill ga de ut et av nittitallets morsomste racingspill, Micro Machines. Her fikk spillerne kjøre rundt med lekebiler på kjøkkenbordet, garasjegulvet eller i hagen.

Delt skjerm.
Delt skjerm.

Tinker Racers beskrives av utviklerne som en tributt til Micro Machines, og følger akkurat samme konsept som nittitallsklassikeren. Her får spillerne kjøre lekebiler i miljøer inspirert av hus og hjem, og selv om spillet bruker 3D-grafikk er det fortsatt fugleperspektiv som gjelder.

Opp til fire kan spille sammen

Som i inspirasjonskilden er fokus på lokal flerspiller der det er om å gjøre å ikke havne såpass på etterskudd at du havner utenfor skjermen, som følger lederen. Men spillet har også enspiller og andre moduser, slik som en samarbeidskampanje.

Tinker Racers har akkurat forlatt «early access». Jeg nevner ikke pris så ofte, men med lanseringsrabatt er den på under 15 kroner, så utviklerne ser i alle fall ikke ut til å ha satt den for høyt. Jeg fant ikke den siste traileren på YouTube, men her er litt video som noen akkurat har lastet opp:

2 kommentarer om “Tinker Racers er inspirert av klassiske Micro Machines”

  1. Å, så fett! Kjøpte dette på telefonen etter kun å ha lest beskrivelsen din. Digget Micro Machines på Amiga. Gleder meg til å komme hjem og prøve etter helga 👍

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.