Skaperne av Alwa’s Awakening trenger hjelp

Indie-spillet er laget i samme stil som klassiske konsollspill, og nå ønsker de å få hjelp til å porte det til NES.

Indie-spillet Alwa’s Awakening ble sluppet på PC og moderne konsoller denne sommeren, men nå ønsker utviklerne å få det ut på en ny plattform. Eller strengt tatt, en gammel. Siden spillet er laget i samme stil som klassiske NES-spill, vil de gjerne se om en versjon for Nintendos gamle konsoll lar seg gjøre.

En ønskedrøm – enn så lenge!
En ønskedrøm – enn så lenge!

Derfor søker de etter programmerere som kan overføre spillet til NES, og når de først gjør dette, gjør de det ordentlig. Det er snakk om en betalt jobb der du kan velge om du vil jobbe hjemmefra eller i selskapets kontorer i Sverige.

Metroidvania-moro

Alwa’s Awakening er et stort og åpent plattform-/actionspill i Metroidvania-aktig stil, der du må navigere deg gjennom svære og relativt åpne miljøer fulle av nøtter, fiender og plattformutfordringer.

Underveis får du tilgang på oppgraderinger som gir deg stadig nye og forbedrede egenskaper, og dermed muligheten til å låse opp enda flere steder. I traileren under kan du se hvordan du kan bruke magi for å komme deg forbi utfordringene i spillet.

Det hele akkompagneres av over 25 låter med chip-musikk laget av Robert Kreese, og denne vil neppe by på noe stort problem for den som eventuelt skal overføre spillet til NES – den er nemlig i et NES-vennlig format i utgangspunktet, og kan faktisk kjøpes på elektronisk kassett. Sjekk det offisielle nettstedet for mer info.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.