California Games slippes på Steam

PC-versjonen av Epyx-klassikeren blir tilgjengelig igjen, sammen med Lost Patrol og Battle Command.

Jeg har allerede skrevet om Pixel Games UK i dag, i forbindelse med at de har sluppet det obskure (og ikke så voldsomt gode) CD-i-spillet Mystic Midway: Rest in Pieces på Steam. De har imidlertid mer på lager, og de tre neste spillene de planlegger å relansere ser betydelig mer interessante ut.

California Games.
California Games.

Moro i California

Det mest kjente er California Games, som skal dukke opp på tjenesten den 7. september. Dette sportsspillet kjenner du kanskje til allerede, og hvis ikke kan du jo lese mitt store tilbakeblikk. Men kortversjonen er at spillet byr på seks California-inspirerte idrettsgrener å konkurrere i.

Det er PC-versjonen som slippes her, og ikke Commodore 64-versjonen som for min del hadde vært et øyeblikkelig kjøp. Men som jeg nevne i tilbakeblikket er PC-versjonen definitivt solid, og det hadde vært artig om man fikk teste spillet i komposittmodus eller den smarte CGA-versjonen der spillet bytter fargepalett mens skjermen tegnes opp, og dermed viser mer enn fire farger samtidig.

Battle Command.
Battle Command.

To spennende krigsspill

Før California Games dukker opp på Steam får vi to andre spill, nemlig Battle Command og Lost Patrol. Sistnevnte er et slags overlevelses-strategispill satt til Vietnam-krigen, som jeg så vidt testet på en Amiga-coverdisk. Jeg har hørt mye godt om dette spillet, så det bør kanskje inn på ønskelista.

Battle Command er også ganske spennende – et futuristisk stridsvognspill fra skaperne av legendariske Carrier Command. Her befinner du deg i åpne 3D-miljøer og må selv finne ut hvordan du på best mulig måte skal overvinne fienden. Både Battle Command og Lost Patrol slippes 31. august.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.