Nye Battletoads er ute nå

Neppe like vanskelig som det gamle.

Battletoads for NES er kjent som et av tidenes vanskeligste spill, men det har samtidig et ganske godt rykte på seg (i alle fall på originalplattformen – versjonen til Amiga ble for eksempel ikke tatt like godt imot). Spillet er et sideskrollende plattform-/slåssespill, som også inkluderer elementer fra racingspill og skrollende skytespill.

Nye Battletoads.
Nye Battletoads.

Nå har Microsoft, som i dag eier Battletoads-skaperen Rare, lansert et nytt Battletoads-spill. For å irritere alle som søker etter originalspillet på nettet har de valgt å bare kalle det Battletoads, og spillet er ute på Xbox One og Windows.

Som originalen er det snakk om en sjangerblanding, der ryggraden består av sideskrollende slåssing for opp til tre spillere. Men underveis får vi også racingsegmenter og plattformhopping, samt gåter som må løses. Vi loves fargerik, tegneserieaktig grafikk, mye humor og stor variasjon – skjønt vanskelighetsgraden har garantert blitt roet ned noen hakk.

Jeg ser at spillet har fått en blandet mottakelse både i spillpressen og brukeranmeldelsene, skjønt en majoritet ser ut til å like det. Men dette er kanskje helst et spill du bør teste på Game Pass før du eventuelt punger ut? Her er i alle fall en video som viser hvordan det hele fungerer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.