Retrotimen: Adventures of Lolo er vanskelig, men gøy

Retrotimen diskuterer Adventures of Lolo for NES (og mye annet), sammen med Jørgen Jacobsen.

Jeg fikk aldri postet fredagens episode av Retrotimen her på Spillhistorie.no (og skylder på Tor med hammeren), men det er aldri for sent med litt podcastmoro. Denne gangen har Lars og Remi fått med seg Jørgen fra Retrospillmessen, og de tar for seg løst og fast. Blant annet forteller Remi om to Switch-spill han har testet, Snack World og Xenoblade Chronicles: Definitive Edition.

Hjernetrim fra HAL

Ukens hovedspill er Adventures of Lolo, en hjernetrimmer som ble utgitt på NES av legendariske HAL Laboratory i 1989 (i Europa fikk vi det ikke før 1991). Spillet kombinerer de femti beste puslenøttene fra de to første Eggerland-spillene (som er mer kjent på MSX), og gjengen i Retrotimen syntes det er skikkelig utfordrende.

Lars anbefaler forøvrig at hvis du først skal teste dette spillet, bør du prøve versjonen på Nintendo Switch Online – i originalversjonen kan du raskt låse spillet i situasjoner der det ikke kan vinnes, og har ingen andre muligheter enn å få spillfiguren til å ta selvmord. På Switch kan du imidlertid spole tilbake når du gjør noe galt.

I tillegg tar de for seg kultfilmen Little Shop of Horrors, og helt på slutten tar gjengen (og flere av lytterne) farvel med Remi. Dette er nemlig den siste episoden der han er med på programledersiden.

Her kan du høre episoden:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Anchor.fm. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Motivet i toppbildet er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.