Bybyggerspillet Pharaoh får nyversjon

Fra utgiveren som nylig slapp Streets of Rage 4.

Dotemu har annonsert at de vil slippe en nyversjon av bybyggerspillet Pharaoh i løpet av neste år. Originalspillet ble utviklet av Impressions, og lansert i 1999. Det var en del av samme «serie» som Caesar-spillene, Zeus og Emperor: Rise of the Middle Kingdoms.

Ny grafikk, samme perspektiv.
Ny grafikk, samme perspektiv.

Bli hersker i Egypt

I Pharaoh får du rollen som en egyptisk hersker, og må skape et mektig oldtidssamfunn langs Nilen. Her må du skaffe de nødvendige ressursene for å få byene dine til å trives, og sikre at innbyggerne dine er mette, friske og godt beskyttet.

Nyversjonen heter Pharaoh: A New Era, og utvikler Triskell Interactive har bygd spillet opp helt fra bunnen av slik at den nye versjonen får både ny grafikkmotor og et nytt grensesnitt. Ekspansjonspakken Cleopatra: Queen of the Nile er inkludert.

Totalt innebærer det 53 ulike oppdrag, sandkassemodus og et verktøy for å lage egne oppdrag. Her har du den obligatoriske traileren (som strengt tatt ikke viser noe som helst fra spillet):

En kommentar om “Bybyggerspillet Pharaoh får nyversjon”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.