Retromessa går av stabelen denne helgen

Blir et digitalt event med kjente gjester.

Corona-viruset satte en stopper for den tradisjonelle Retrospillmessen i Sandefjord i år, men hvis du har abstinenser kan du glede deg til helgen. I stedet for det tradisjonelle arrangementet får vi et digitalt event som strømmes direkte fra Hjertnes Kino i Sandefjord fra klokken 10 på morgenen til 21 på kvelden både på lørdag og søndag.

Som tidligere annonsert endres navnet denne gangen til Retromessa, noe som innebærer at det ikke bare er spill som står i fokus. Men vi kan likevel glede oss til rikelig med spillstoff, inkludert intervjuer med mange kjente folk fra spillindustriens historie.

Grunnleggeren av Electronic Arts

Vi får blant annet se Brenda Romero (blant annet kjent for sitt arbeid med Wizardry-serien), John Romero (Wolfenstein 3D, Doom og Quake), David Brevik (Diablo), Howard Scott Warshaw (Yar’s Revenge og E.T. på Atari 2600) og selveste Trip Hawkins – grunnleggeren av både Electronic Arts og 3DO.

I tillegg kommer David Wise (Donkey Kong Country) til å holde en liten enmannskonsert, vi får spillquiz med Jon Cato og Magnus, og mye mer. I studio finner vi blant annet jentene fra spillpodcasten Spelledåsene og britene bak The Retro Hour.

Arrangementet blir gratis, men Retromessa ber om donasjoner via Vipps og PayPal for å sikre muligheten til videre drift etter det som har blitt et veldig annerledes år. Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.