Fredagsquiz: Kan du identifisere disse spillene?

Vi har retrofisert noen bilder fra nyere spill. Kan du identifisere alle sammen?

I dag klarte jeg ikke å bestemme meg for hvilken retroplattform jeg skulle hente spill fra, så jeg fant noen nyere spill i stedet. Men jeg kan jo ikke gjøre det alt for lett, så jeg har benyttet en retrofiseringsprosess for å gi dem et nytt (gammelt) utseende.

Hvor mange kjenner du igjen?

Som vanlig er det fint om du venter med å spoile noe før etter midnatt, natt til lørdag (er du veldig klar for å poste spillnavn akkurat nå, kan du heller ta en titt på forrige ukes Amiga-quiz, der det i skrivende stund ikke har blitt postet noen korrekte svar).

Her er bildene:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Noen av bildene er tatt selv, andre er offisielle skjermbilder. Alle har i større eller mindre grad blitt «croppet». Fargene har blitt manipulert her og der, men ikke for å gjøre oppgavene vanskeligere (tvert imot).

Jeg har brukt 64yourself for å gi dem et visst C64-preg, men merk at dette nettstedet ikke lager bilder som kunne blitt vist umodifisert på ekte maskinvare (og at det naturlig nok gjør en dårligere jobb med overføringen enn en talentfull kunstner med litt frihet ville gjort).

Det er lov å google seg frem til svar, men post gjerne hvor mange du klarer uten Google først. Omvendt bildesøk-funksjonen setter vi pris på om du ikke bruker.

Lykke til! Svarene finner du her. Om du er lysten på flere utfordringer, har vi en hel serie.

24 kommentarer om “Fredagsquiz: Kan du identifisere disse spillene?”

 1. Kanskje jeg kan 8…. men noe her kan jo være litt av hvert…. Er det bare PC-spill, eller kan det være konsollekslusiver også? Har i alle fall forslag til 1,3,4,5,6,7,8 og 10.

  Svar
 2. 1. En eller annen Truck Simulator. Tipper American Truck Simulator
  3. Kanskje det er Dirt Rally? Vet ikke om det er eneren eller toeren.
  4. Subnautica
  5. Streets Of Rage 4. Er vel ikke så lenge siden det ble skrevet om denne her.
  7. Kanskje det er Monster Hunter: World?
  8. Dette er i alle fall Disco Elysium

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.