Her er et nytt skytespill fra skaperen av Brutal Doom

Mannen bak en av de mest populære Doom-modifikasjonene lager blodig retroskytespill.

Brutal Doom er en populær modifikasjon for Doom, som har vært under utvikling siden 2010. Som navnet tilsier gir den spillet rikelig med ekstra blod og gørr, men også mye mer: allierte marinesoldater, kjøretøy man kan styre selv, smartere fiender, sniking, nye våpen og et helt nytt siktesystem.

Helt nytt spill

Huff da!
Huff da!

Nå jobber utvikleren av Brutal Doom, brasilianske Marcos Abenante, med et helt nytt spill. Det heter Brutal Fate, og skal etter planen slippes i «early access» januar neste år (og få full lansering i 2022).

Brutal Fate beskrives som et ultravoldelig retroskytespill inspirert av science-fiction-filmer fra åtti- og nittitallet. Det skal få ikke-lineære nivåer, et svært våpenarsenal og varierte fiender, og selvsagt også en god porsjon blod. Spillet kjører på GZDoom-motoren, og får derfor god støtte for modifikasjoner.

Abernante sier selv at Brutal Fate henter mange gode elementer fra klassiske skytespill, men skal ikke være surfe på nostalgi. Her er litt video fra spillet:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.