Flere nye retrospill til GOG

Et av dem er kultklassikeren Machiavelli: The Prince.

Retroutgiveren Ziggurat Interactive har sluppet et nytt lass med klassiske spill på GOG. Flere av disse spillene er allerede tilgjengelige på Steam, men det er noen debutanter her, også.  Her er en liste (spillene som per nå er GOG-eksklusive er markert i fete typer, de andre finner du også på Steam):

  • Battle Engine Aquila
  • Last Rites
  • Les Manley in: Search of the King
  • Les Manley in: Lost in LA
  • Machiavelli: The Prince
  • Return of the Phantom
  • Timequest

GOG har laget en egen nyhetspost med beskrivelser av spillene, så jeg skal ikke gå i detalj om dem her. Les Manley-spillene er tradisjonelle eventyrspill inspirert av Larry-serien, men har ikke et like godt rykte. Timequest er nok et eventyrspill, denne gangen et massivt historisk epos fra Legend Entertainment (jeg anbefaler denne artikkelen hvis du er interessert i spillet).

Machiavelli: The Prince er den største overraskelsen her. Dette er nemlig kjent som en kultklassiker, og er et historisk strategispill (med en åpenbar inspirasjonskilde) der du må tilegne deg så mye makt som mulig i renessansens verden. Du kan handle med over 40 ulike varer, bruke intriger og andre slimete virkemidler, eller bare bygge opp svære hærer for å gjøre jobben for deg.

En kommentar om “Flere nye retrospill til GOG”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.