Remedy feirer år ved å gi bort sitt første spill

Det herlige racingspillet Death Rally er gjort gratis på Steam.

Finske Remedy Entertainment er i dag kjent for spill som Max Payne, Alan Wake og Control. Utvikleren, som har røtter i den finske demoscenen, startet imidlertid med noe helt annet – deres første spill var et brutalt, men usedvanlig vanedannende racingspill som heter Death Rally.

Klassisk moro.
Klassisk moro.

Gratis (igjen)

Nå har Remedy feiret at det er 25 år siden studioet ble opprettet ved å gjøre Death Rally gratis på Steam. Dette er ikke noe tidsbegrenset tilbud; spillet har fått prisen permanent justert til kroner null. Så da er det vel bare å laste det ned?

Noen husker helt sikkert at Death Rally har vært gratis tidligere – Remedy slapp det gratis allerede i 2009. Da de senere ga ut spillet på Steam kostet det imidlertid penger igjen (men det skal samtidig sies at de tilsynelatende ikke gjorde noe forsøk på fjerne den gamle gratisversjonen fra nettet). Nå er det uansett gratis for godt.

Les mer om Death Rally og utviklingen av spillet i vårt store tilbakeblikk!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.