Originale Myst pusses opp på nytt

Det legendariske spillet får en helt ny versjon for VR og standardskjermer.

I går kveld annonserte Facebook sitt neste VR-hodesett, Oculus Quest 2. I den forbindelse kom det også noen spillannonseringer, og en av disse var at Cyan Worlds jobber med en ny versjon av pusleeventyret Myst som vil debutere for nettopp Quest 2.

Heldigvis kommer det også til PC, der det blir tilgjengelig både for flate skjermer og andre VR-hodesett, men det skjer senere.

Myst, nå enda penere enn før.
Myst, nå enda penere enn før.

Bygd opp fra bunnen av

Den nye versjonen av spillet skal være bygd opp fra grunnen av i Unreal-motoren. Hele spillet har blitt skapt på nytt, med et moderne detaljnivå, og i tillegg til fancy, ny grafikk har lyden fått en kraftig overhaling.

Utvikler Cyan Worlds forteller også at de har tatt en nøye titt på mange av nøttene i spillet, og kokt dem opp på nytt for å gjøre dem mer tilgjengelige samtidig som de nå kan ha tilfeldige konfigurasjoner slik at løsningene ikke er de samme hver gang. Dette kan man imidlertid skur av.

Originale Myst dukket opp i 1993, og ble på mystisk vis det bestselgende PC-spillet i hele forrige århundre. Spillet plasserer deg på ei øy full av gåter, som gradvis må løses for at du kan pusle sammen et større mysterium.

Her er en trailer:

En kommentar om “Originale Myst pusses opp på nytt”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.