NHL ’94 vender tilbake med nye lag

Ishockeyklassikeren relanseres med nye spillere og lag. Men kun som forhåndsbestillingsbonus?

NHL ’94 for Sega MegaDrive, SNES og MS-DOS regnes som et av de beste ishockeyspillene fra nittitallet, og nå kommer jommen klassikeren tilbake i en ny utgave. Electronic Arts har nemlig annonsert NHL 94 Rewind, som skal ha grafikk og kontrollsystem fra 1994 kombinert med lag og spillere fra 2020.

Promobilde.
Promobilde.

Forhåndsbestillingsbonus

De sier ikke mer om utgivelsen, og faktisk annonserer de den kun som en forhåndsbestillingsbonus for det nye ishockeyspillet NHL 21 som kommer til Xbox One og PlayStation 4. Det slippes den 30. oktober.

Om planen er å gjøre den tilgjengelig på noe annet vis senere aner jeg ikke. Noe annet ville vært litt irriterende; det at man koste seg med et ishockeyspill for snart 30 år siden fordi det var et av de beste sportsspillene på konsollen man eide betyr jo ikke at man nødvendigvis er så interessert i ishockey i dag at man vil forhåndsbestille NHL 21 til fullpris.

Electronic Arts har forøvrig også sluppet litt video fra spillet på Twitter.

2 kommentarer om “NHL ’94 vender tilbake med nye lag”

  1. Dette spillet er konge! Spilte det i hjel på PC i sin tid. Men kan man ikke få tak i det som stand alone? Det er jo helt håpløst!

    Svar
  2. Husker jeg spilte et ishockeyspill på amigaen en gang, blir litt fristet til å prøve å finne ut hva det var (men det kan jo ta timesvis!)

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.