EA har avduket sin Hot Pursuit-nyversjon

Need for Speed-spill nummer 16 får nyversjon.

Det sier sikkert litt om hvor mine tanker befinner seg at da Electronic Arts begynte å hinte om at de hadde en nyversjon av Need for Speed: Hot Pursuit på gang, tenkte jeg at det var en nyversjon av Need for Speed III: Hot Pursuit fra 1998. Det var det ikke, og det var for ordens skyld heller ikke en nyversjon av Need for Speed: Hot Pursuit 2 fra 2002.

Det er jo bedre enn at de bruker pengene på stridsvogner.
Det er jo bedre enn at de bruker pengene på stridsvogner.

I stedet er det altså 2010-spillet Need for Speed: Hot Pursuit som har fått seg et nytt lag med maling. Og siden det visstnok var et knallspill er sikkert dette veldig gode nyheter. Jeg ser at større spillnettsteder har fått tilgang på en sniktittversjon, og at de generelt virker veldig positive. Les for eksempel den på Gamer.no for mer om spillet.

Som i originalen er poenget å spille enten som politi eller røver, og henholdsvis stoppe røveren eller rømme fra politiet. Begge sider har selvsagt tilgang på heftige superbiler. Nyversjonen skilter med bedre grafikk, alt DLC-innholdet fra originalen og flerspiller over flere plattformer. Nyversjonen kommer PC, Xbox One og PlayStation 4 den 6. november og Switch den 13. november. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.