Europa Universalis II er gratis i en periode

Det klassiske storstrategispillet kan plukkes opp på GOG.

Frem til lørdag ettermiddag kan du grabbe storstrategispillet Europa Universalis II på GOG, uten å betale ei krone. GOG er, som vanlig, DRM-fritt, så du trenger ikke logge deg på noen tjeneste for å spille det. Gratisutgivelsen kommer i anledning seriens 20-årsjubileum, som finner sted i disse dager.

Maktkamp i middelalderen

Europa Universalis II finner sted i middelalderen, og er altså et storstrategispill der du tar kontroll over en eksisterende fraksjon og må prøve å sikre deres overlevelse (og helst også velstand). Spillet finner sted i sanntid, men du kan selvsagt pause det hele for å tenke deg om underveis.

Serien har fått noen nye tilskudd siden Europa Universalis II kom ut i 2001, men basert på brukeranmeldelsene ser det fortsatt ut som dette spillet har noe for seg – siden det er gratis skader det jo ikke å prøve, i alle fall.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.