Er dette et av tidenes skumleste spill?

Podcasten Spæll har «kost seg» med Capcom-klassikeren Resident Evil 2.

Podcasten Spæll har latt seg inspirere av Halloween, og tatt en titt på Capcoms klassiske grøsserspill Resident Evil 2. I denne episoden har programleder Adrian fått med seg Thomas Jørgensen kjent fra NerdCast og Rad Crew for å diskutere det uhyggelige spillet.

Resident Evil 2. Bilde: Mobygames.
Resident Evil 2. Bilde: Mobygames.

Underveis får vi rikelig med detaljer både om selve spillet og utviklingen, og i tillegg til å snakke om originalen fra nittitallet tar de for seg Resident Evil 1,5 og, selvsagt, den godt mottatte nyversjonen av Resident Evil 2 fra i fjor.

To (eller fire?) spill i ett

Vi antar du kjenner serien, men i Resident Evil 2 har altså zombiene fra det første spillet spredd seg til byen Raccoon City, og det meste som kan gå galt, gjør det. Spillet følger Leon Kennedy og Claire Redfield, og de får på en måte hvert sitt spill ettersom de i ekte grøsserstil kommer fra hverandre i starten, og må finne hver sin rute videre.

Her kan du høre ukens episode, som passende nok introduseres av skuespilleren som låner stemmen sin til Leon Kennedy i nyutgaven av Resident Evil 2:

Mens du er her, kan du jo lese vårt tilbakeblikk på Resident Evil 3: Nemesis!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.