– Jeg fikk sår på sjelen min av dette

Rare er synonymt med klassikere, men Beetlejuice på NES? Det falt ikke i smak hos Retrotimen.

Dette er tiden for spøkerier, og Retrotimen har for anledningen valgt å ta en titt på åttitallsfilmen Beetlejuice og det offisielle spillet den fikk for NES i 1991. Filmen er kanskje ikke spesielt skummel, men til gjengjeld er den rimelig rar.

Hva spillet kan vi vel bare si at Retrotimen nok heller burde valgt å teste DOS-spillet fra året før, for Beetlejuice for NES hørtes ikke ut som noen direkte hyggelig opplevelse. Nesten litt rart, med tanke på at det var klassikerfabrikken Rare som lagde det.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes hver torsdag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Acast. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.