Pipe Mania-inspirerte Unrailed! har fått Xbox-versjon

Early access-suksessen ble ferdigutviklet i september.

Unrailed! har vært en suksess på Steams «early access»-tjeneste, og byr på en oppgradert versjon av konseptet fra hjernetrimklassikeren Pipe Mania. Et tog er på full fart nedover en jernbanelinje – som noen har glemt å bygge ferdig. Dermed må du bruke de togbanebitene du får tilgang på, og prøve å hindre katastrofe.

Utviklerne er glade i klosser.
Utviklerne er glade i klosser.

Samarbeid om å bygge togbane

Den mest åpenbare måten Unrailed! skiller seg fra inspirasjonskilden på er ved at det gir deg en figur på spillbrettet, som må løpe rundt (antakeligvis i full panikk) og bygge togbane i sanntid. Du kan altså ikke bare ploppe ned jernbanebitene der du vil ha dem. Men vel så viktig er det kanskje at du helst skal ha en venn eller tre med på laget, og samarbeide om å redde toget.

Legg til ting som at spillerne må sanke ressurser, oppgradere toget og bekjempe hissige dyr, og resultatet er et spill som ser ut til å gjøre mye nytt med et klassisk konsept.

Versjon 1.0 av Unrailed! ble sluppet i september. I den anledning kom spillet også til PlayStation 4 og Switch. Nå er det også ute på Xbox One. Her er en trailer fra den nye versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.