Snart får vi nye utgaver av BloodRayne-spillene

Seriens to første spill slippes i «Terminal Cut»-versjoner.

I juni fortalte ble det klart at BloodRayne-utgiveren Majesco hadde solgt serien til Ziggurat Interactive, og at de to originale BloodRayne-spillene skulle forbedres og relanseres i nye utgaver for PC. Nå er disse utgavene rett rundt hjørnet.

Diverse oppgraderinger

Grafikken ser bedre ut, men det er fortsatt lett å se at vi snakker om et spill fra PS2-tiden her.
Grafikken ser bedre ut, men det er fortsatt lett å se at vi snakker om et spill fra PS2-tiden her.

De nye utgavene heter BloodRayne: Terminal Cut og BloodRayne 2: Terminal Cut, og slippes den 20. november. De skal være gratis for eiere av originalspillene (skjønt her er det nok bare snakk om folk som har dem på Steam- eller GOG-kontoene sine, ikke de som har originale bokser).

Det er ikke snakk om noen komplette nyversjoner her, men begge spillene skal blant annet få støtte for opp til 4K-oppløsning, støtte for moderne kontrolere, forbedret lys og skygge, bedre effekter for ting som vann, tåke og refleksjoner, bedre kantutjevning (anti-aliasing). De skal også være optimalisert for Windows 10.

BloodRayne-spillene følger halvvampyren Rayne, og er tredjepersons actioneventyr. Originalspillet fra 2002 finner i stor grad sted under den andre verdenskrigen, der tyskerne driver med okkulte eksperimenter som Rayne setter en stopper for. Oppfølgeren finner sted i moderne tid.

Det er ikke snakk om noen konsoll-lansering per nå, men på Twitter sier Ziggurat at de har mange planer for fremtiden. Her er en teaser:

Det skal være originalskaperen av spillene, Terminal Reality, som har oppdatert dem. De la visstnok ned utviklervirksomheten sin i 2013, men selskapet eksisterer fortsatt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.