BloodRayne får nye eiere

Det jobbes blant annet med oppdaterte versjoner av de gamle spillene.

Den sexy halvvampyren Rayne kan komme tilbake for å drepe flere nazister, zombier og nazistzombier. Nå har nemlig serien hennes fått nye eiere, i form av Ziggurat Interactive. Frem til nå var det Majesco som eide rettighetene, og det var også de som opprinnelig ga ut de gamle spillene.

Terminal Reality er involvert

Rayne setter tennene i en nazist.
Rayne setter tennene i en nazist.

Ifølge en pressemelding jobber de allerede med originalutvikler Terminal Reality med å oppdatere PC-versjonene av BloodRayne-spillene, for å gjøre dem mer kompatible og gi dem «ulike forbedringer». Ziggurat sier også at de jobber også med planer om å utvide serien, men de røper ikke noe konkret.

Ziggurat har i samme slengen kjøpt noen andre serier fra Majesco, inkludert Advent Rising, Raze’s Hell og Flip’s Twisted World (noen komplett liste har de ikke publisert).

Ziggurat skapte de første overskriftene tidligere i år, da de kunngjorde at de jobbet med nyversjoner av flere Cosmi-spill. Senere har de sikret seg en rekke titler fra 3DO-katalogen, og skal nå eie over 200 ulike spillrettigheter. Utenom noen relanseringer på Steam og GOG har de riktignok ikke fått gjort så voldsomt mye med eiendelene sine, som vi er klar over i alle fall.

Hva Terminal Reality angår, hørte vi sist fra dem i 2018, da de saksøkte Microsoft i forbindelse en grafikkpatent (hva som skjedde med den saken aner vi ikke). Selve studioet skal ha blitt nedlagt i 2013, men siden de er involvert i arbeidet med å oppgradere BloodRayne-spillene må vi nesten anta at det er noe utvikleraktivitet i selskapet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.