Husker du Les Manley-spillene?

De Larry-aktige eventyrspillene har blitt sluppet på Steam, sammen med et par andre retrotutgivelser.

Ziggurat Interactive fortsetter å slippe gamle spill på Steam. Denne gangen  er de mest interessante spillene allerede utgitt på GOG, så det er dessverre ikke noe ordentlig «nytt» her – om en ser bort ifra jaktspillet Hunting Unlimited 3 fra 2004. Det har visst et bedre rykte enn spillene som kom senere i denne serien, men er nok en utgivelse for de spesielt interesserte.

TimeQuest.
TimeQuest.

Det kan man for så vidt si om de andre tre også. Accolade-spillene Les Manley in: Search of the King og Les Manley in: Lost in LA er grafiske eventyrspill inspirert av Sierras Larry-serie, som fikk en blandet mottakelse da de kom ut i 1990 og 1991 (og jeg kan ikke akkurat si at kombinasjonen av digitaliserte bilder og pikselgrafikk i Lost in LA ser så voldsomt appellerende ut i dag).

1991-utgivelsen TimeQuest fra Legend Entertainment har nok et bedre rykte, men dette er til gjengjeld et spill for de viderekomne. Her får du et massivt eventyr av den gamle skolen, med tekstgrensesnitt og tonnevis av gåter – et spill for deg som liker å fordype deg, og helst ta notater under spillingen.

Med tanke på hvor mange klassiske spill Ziggurat Interactive sitter på rettighetene til syntes jeg kanskje denne månedens retrolanseringer fra dem var litt skuffende – men de har kanskje fullt fokus på BloodRayne for tiden. Uansett er det sikkert noen der ute som har gode minner fra ett eller flere av disse spillene, og kunne tenke seg et gjensyn.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.